Over Ons

Onze Kantoren

"Creating a world of opportunity" is wat wij doen. Onze wereldwijde kantoren helpen daarin te slagen. Samenwerking en expertise komen hier samen.

Welkom bij IMCD in de Benelux
Bij ons staat de tevredenheid van onze klanten en opdrachtgevers centraal. Met onze strategische locaties in Rotterdam, Amsterdam en Mechelen bieden wij regionale expertise om nog sneller te reageren op de behoeften van de markt.

Ons hoofdkantoor in Rotterdam bevindt zich op een toplocatie in de stad. We delen ons kantoor met het hoofdkantoor van de IMCD Group. De locatie in Rotterdam wordt aangevuld door een kantoor in Amsterdam met onder andere een Personal Care Application Laboratory, en een kantoor in Mechelen met een Food & Nutrition Technical Centre en een Meat & Fish Analogue Laboratory.

In totaal werken zo'n 150 getalenteerde en hoogopgeleide experts in de Benelux aan nieuwe oplossingen voor de behoeften van onze partners.

Onze kantoren zijn de thuisbasis van onze unieke IMCD-cultuur en een plek waar we onze waarden ondernemerschap, vrijheid van handelen, partnerschap, integriteit en vertrouwen, evenals financiële discipline uitdragen. Dit wordt gezien door het personeel op de werkvloer, onze gasten en ons verkoopteam dat op pad is.

Bezoek ons en ontdek hoe wij "A world of opportunity" creëren.

IMCD Rotterdam

Wilhelminaplein 32, 3072 DE Rotterdam, The Netherlands


IMCD Mechelen

Zandvoortstraat 49, 2800 Mechelen, Belgium


IMCD Amsterdam

Herikerbergweg 240, 1101 CT Amsterdam, The Netherlands


How can we help you?

I am looking for…