About us

Onze Services

Wij zijn experts. Technische experts. Marktuitbreidingsexperts. Formulatie-experts.

Wij begrijpen dat complexe en internationale markten de beste kennis en ondersteuning vereisen. Daarom investeren wij in technische expertise en in hoogwaardige verkoop- en marketingtechnieken, zodat wij aan de verwachtingen van onze klanten en leveranciers kunnen voldoen.

Hiervoor werken onze lokale verkoopteams en productmanagers nauw samen met ons wereldwijde netwerk van technische centra om onze partners de juiste formulering en specialistische kennis te bieden. 

"Creating a world of opportunity" voor...

... onze leveranciers

Wij zijn een verlenging van uw organisatie: wij ondersteunen de groei in bestaande en toekomstige markten. Wij herkennen de trends van morgen en helpen deze toe te passen in innovatieve formules. Wij houden de zaken eenvoudig en transparant, zorgen voor een persoonlijk en specialistisch contactpunt en een volledig geïntegreerd digitaal platform om een eenvoudig verkoopproces te garanderen. Ten slotte zorgen wij er voor dat alle regelgeving wordt nageleefd en een zorgeloze supply-chain met onze partners.

... onze klanten

Wij zorgen voor innovatieve oplossingen en betrouwbare supply-chain. Wij hebben een team van verkoop- en productexperts om te helpen met een oplossing op maat, ondersteund door een wereldwijd netwerk van technische centra. De technische experts staan klaar om te helpen met de oplossingen van morgen. 

... onze mensen
Wij bieden een omgeving die innovatie, samenwerking en groei mogelijk maakt. Een ondernemersgeest die aanzet tot een grenzeloze mindset. Een ruimte waarin je de carrière kunt opbouwen die je zelf wilt.

Wij staan voor u klaar.

Ik wil graag ...