Business Groep

Food & Nutrition

Bij IMCD Food & Nutrition zijn we gedreven om uw formuleringsuitdagingen op te lossen en gezonde, eenvoudige en duurzame oplossingen te creëren die trendsettend zijn voor de consument en alle verwachtingen overtreffen.

Inspiring Discovery

Wij zijn de experts in de distributie van speciale voedingsingrediënten en aroma's van 's werelds grootste fabrikanten. Wij spelen samen met onze partners als eerste in op de laatste consumententrends, zodat wij vooraan staan bij elke innovatie.

Accepteer third-party cookies om de video af te spelen

Zet hieronder third-party cookies aan. Je keuze word opgeslagen en de pagina zal niet verversen.

Uitgeschakeld

Ingeschakeld

Overal waar we actief zijn, hebben we geïnvesteerd in geavanceerde laboratoria, marktspecifieke proefinstallaties en regionale Centers of Excellence.

Ons team bestaat uit zeer deskundige experts, waarvan de meeste een verleden hebben bij vooraanstaande innovators, formuleerders, fabrikanten en producenten van speciale chemicaliën. Onze sterke achtergrond in de distributie van speciale chemicaliën, stelt ons in staat om hand in hand met klanten te werken aan oplossingen voor hun behoeften.

Om dit te realiseren, zorgen onze specialisten voor een diepgaand inzicht van uw eisen en dit combineren ze met eigen expertise en een grondige analyse van lokale marktgegevens, evenals een diepgaand begrip van recepten, toepassingen en processen.


Wij creëren formules die op lokaal zullen werken, door te putten uit onze uitgebreide portfolio van toonaangevende ingrediënten en aroma's voor uw industriële voedselproductie. Als u hongerig bent naar ideeën, dan zullen onze formuleringen en concepten u ondersteunen bij het ontwikkelen van innovatieve en heerlijke producten.


Als u een vraag hebt, neem dan contact met ons op en ontdek hoe IMCD Food & Nutrition de beste oplossing voor uw specifieke eisen kan leveren.

Of u nu wilt innoveren, de voedingseigenschappen van een bestaand product wilt verbeteren, de smaak wilt verbeteren, de textuur wilt wijzigen, de kosten wilt verlagen, de houdbaarheid wilt verlengen of de productie-efficiëntie wilt verhogen, wij hebben de ingrediënten en de expertise om elke formuleringsuitdaging aan te gaan.

Ontdek onze Benelux Food & Nutrition expertise

Ontwerp uw toekomstige menu samen met IMCD Food & Nutrition en laat u inspireren door onze trendgebaseerde concepten en op maat gemaakte oplossingen.

Ondersteund door ons F&N Technical Centre of Excellence in België en de ingrediënten van onze marktleidende leveranciers, voorziet het Food & Nutrition team u graag van innovatieve ideeën en advies.

Laat u vandaag nog inspireren door ons team! Ontdek onze creatieve concepten of zoek via ons MyIMCD-portaal naar innovatieve ingrediënten om direct te beginnen met het ontwerpen van uw menu van de toekomst!


"Onze missie is om klanten te inspireren met innovatieve en trendy concepten en samen het menu van de toekomst te creëren zodat zij hun stempel kunnen drukken."

Nadine Depré

Business Unit Manager, Food & Nutrition Benelux

Wij staan voor u klaar.

Ik wil graag ...