Naar overzicht

4 redenen waarom Natuurlijke Antioxidanten onmisbaar zijn

Ontdek de Kracht van Natuurlijke Antioxidanten in Voeding. Neem contact op voor meer informatie en geef uw volgende productontwikkeling een boost.

In een wereld waar duurzaamheid enorm belangrijk is, streven we naar nieuwe methoden om de houdbaarheid van voedingsmiddelen te verlengen zonder afbreuk te doen aan hun kwaliteit. Een veelbelovende aanpak hiervoor is het gebruik van antioxidanten. Door de krachtige eigenschappen van antioxidanten wordt oxidatie van vet vertraagd, wat resulteert in langere versheid van voedingsmiddelen en helpt bij het verminderen van voedselverspilling.

Hiervoor is het belangrijk dat consumenten natuurlijke antioxidanten gemakkelijk herkennen op voedingsproducten. Er wordt daarom steeds meer waarde gehecht aan een korte, eenvoudige ingrediëntenlijst die makkelijk te begrijpen is. Onze partners bieden een reeks natuurlijke antioxidanten aan, speciaal ontwikkeld voor u op maat om aan deze vraag te voldoen.

Consumenten hechten steeds meer waarde aan een korte, eenvoudige ingrediëntenlijst.

Waarom kiezen voor onze Natuurlijke Antioxidanten? 

•  Zijn afkomstig van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke bronnen
•  ​Benutten de kracht van de natuur om vetten en oliën te beschermen tegen oxidatie
•  Draagt bij aan een langere houdbaarheid van producten​