Naar overzicht

Aankondiging nieuwe samenwerking: IMCD en Meatless

We zijn verheugd om een nieuw partnerschap aan te kondigen tussen IMCD en Meatless, nu onderdeel van Beneo. Meatless biedt de voedingsindustrie unieke getextureerde ingrediënten op basis van een breed spectrum granen en peulvruchten.

Accepteer third-party cookies om de video af te spelen

Zet hieronder third-party cookies aan. Je keuze word opgeslagen en de pagina zal niet verversen.

Uitgeschakeld

Ingeschakeld

Waar kijken we naar uit in deze samenwerking? 
  

 

IMCD en Meatlesss, onderdeel van Beneo, delen het gemeenschappelijk doel om voedingsbedrijven te ondersteunen bij de transitie naar gezondere en duurzame voeding. Daarnaast bieden we producenten de mogelijkheid om innovatieve en inspirerende producten op de markt te brengen.  
 

 

Door deze samenwerking krijgen zowel IMCD als Meatless de kans om meer klanten te bereiken. Met onze gecombineerde kennis en ervaring willen we onze klanten inspireren met een breed scala aan plantaardige texturen, elk met andere eigenschappen. Momenteel produceert Meatless getextureerde rijst, tuinbonen, tarwe, erwten en quinoa. Deze unieke ingrediënten zijn veelzijdig en kunnen in verschillende toepassingen worden gebruikt. 
  

 

Wij kijken er naar uit om samen met onze partners te blijven inspireren en innoveren, nu nog meer met de komst van dit nieuwe portfolio!  

 

Wij staan voor u klaar.

Ik wil graag ...