Naar overzicht

Meat the Future: een exclusieve klantendag

Klantendag georganiseerd door IMCD gericht op innovaties in de vlees- en vleesvervanger sector. De dag zat vol met inspirerende presentaties, interactieve sessies en culinaire demonstraties.

Het Food & Nutrition team van IMCD Benelux kijkt met trots terug op een succesvolle klantendag die half oktober plaatsvond in ons kantoor te Mechelen. Het evenement in ons Center of Excellence, een Pilot Plant voor vlees, vis en alternatieve proteïnes, bracht vooraanstaande leveranciers uit de industrie samen en bood een gelegenheid voor samenwerking en innovatie. 

Samen met onze gewaardeerde principalen, Beneo, Meatless, Givaudan, Naturex en onze interne voedingstechnologen, organiseerden we een inspirerende dag gericht op foodbedrijven die zich toeleggen op productontwikkelingen binnen het (alternatieve) vlees- en vissegment. Er waren interactieve sessies met elk een andere focus, van textuur tot smaak en van kostenefficiëntie tot duurzaam ontwikkelen. Aan de hand van praktijkdemonstraties en hands-on ervaringen kregen de deelnemers een tastbaar inzicht in de mogelijkheden die IMCD te bieden heeft.

Ons Food & Nutrition team is toegewijd om gezamenlijke vooruitgang te boeken en innovatieve oplossingen te creëren. Dank aan alle deelnemers voor hun betrokkenheid en toewijding aan innovatie. Together we are creating a world of opportunity

26 klanten, 19 bedrijven

Een indrukwekkende opkomst met een dag vol waardevolle kansen om (technische) diepgaande discussies te voeren, innovatieve ideeën uit te wisselen en nieuwe ontwikkelingen in de branche te verkennen.

Niet aanwezig maar wel benieuwd naar de nieuwste trends en innovaties in het (alternatieve) vlees-en vissegment? Neem contact op.

1 / 3Exit