Ontdek de wereld van citrusaroma's

Minder afhankelijk van dure sappen en toch net zo vers!

Welkom in de levendige wereld van citrus

Prikkelend, pittig en sappige sensaties

Prikkelende, pittige en  sappige sensaties die je zintuigen ontwaken. Van klassiekers zoals citroen, limoen, sinaasappel en grapefruit tot avontuurlijke smaken zoals mandarijn, clementine, yuzu en mandarijn. Niet alleen één van de meest geliefde smaken wereldwijd, maar ook bij IMCD favoriet! Ontdek ons breed scala aan citrussmaken.  

Betaalbare citrusaroma's zonder concessies te doen aan de smaak? Orange Juice Reduction Solutions it is!🍋

Orange Juice Reduction Solutions

Helaas heeft de klimaatverandering geleid tot extreme weersomstandigheden en bacteriële ziekten met een zorgwekkende afname van de sinaasappeloogst als gevolg. Hierdoor zijn de prijzen vorig jaar in de EU bijna met 50% gestegen.  

Als reactie op de stijgende kosten van verse sinaasappels, presenteert ons toegewijde Taste team onze innovatieve 'Orange Juice Reduction Solutions'. Onze oplossingen zijn op maat gemaakt om aan uw specifieke behoeften te voldoen en variëren van enkelvoudige smaakopties tot uitgebreide, alles-in-één alternatieven die naadloos kunnen worden geïntegreerd in uw product. Het doel is om de afhankelijkheid van verse sinaasappelsap te verminderen zonder concessies te doen aan de rijke smaak en authentieke sinaasappelervaring

Neem contact op via onderstaand formulier  zodat wij uw formulatie kunnen optimaliseren met de beste ingrediënten.​