Naar overzicht

Ontdek Sea Greens Falafel

Een avontuurlijke variant op een klassiek gerecht.

Onze Sea Greens Falafel laat zien hoe je creatief kunt zijn met natuurlijke ingrediënten en een gezondere versie van een klassiek gerecht kunt maken.

 

Marktinzichten

Voor de meerderheid van de consument is een gezond voedingspatroon het belangrijkste onderdeel van een gezonde levensstijl. Volgens Innova Market Insights 2022 blijkt dat meer dan 50% van de ondervraagden zich meer bewust is van het belang om het "op een gezonde manier te doen" en graag geschikte alternatieven wil proberen.

 

Verder laat de data zien dat de vraag van consumenten naar gezondere voedingsproducten zich uitbreidt naar nieuwe categorieën. De meeste consumenten zijn van mening dat voedingsmiddelen en dranken, inclusief snacks, qua voedingswaarde kunnen worden verbeterd. Wel onder voorbehoud dat het nog steeds heerlijk moeten smaken, dit benadrukt wederom het belang van een goede smaak en textuur als drijfveer voor aankopen.

 

Deze hoge verwachtingen zetten voedingsproducenten ertoe aan "better-for-you" producten te ontwikkelen met een beter nutritioneel profiel en het vermijden van ingrediënten die als ongezond worden beschouwd.  

 

Conceptoverzicht

  • Gezonde boost 
  • Bron van eiwitten en riik aan vezels 
  • Zoutig zeewier rijk aan vitamines en mineralen 
  • Natuurlijke ingrediënten 
  • Avontuurlijke smaakbeleving 

 

Vul het formulier in om de Sea Greens Falafel zelf te proberen!