Naar overzicht

Ontmoet onze bekroonde leverancier Bionap tijdens een exclusief bezoek

Bekijk de voordelen van ons bekroond nutraceutical ingrediënt MOROSIL™ en meld u aan voor een bezoek met Bionap op 9, 10 of 11 oktober.

Bent u op zoek naar innovatieve ingrediënten voor nutraceuticals die opvallen in de markt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Met veel enthousiasme willen wij u graag voorstellen aan Bionap, een voorloper op het gebied van klinisch geteste, duurzaam geproduceerde ingrediënten afkomstig van planten die groeien in de omgeving van de Etna Vulkaan op Sicilië. De voedingswaarde van deze uitzonderlijke ingrediënten is zeer krachtig en biedt een breed scala aan specifieke gezondheidsvoordelen.

Bionap staat bekend om hun innovatieve producten wat is bewezen door de officieel bekroonde prestatie van Morosil™. 
Morosil™ - Ingrediënt van het jaar in de categorie gewichtsverlies bij NutraIngredient-USA Awards 2023  
Over MOROSIL™
MOROSIL™ is een gestandaardiseerd extract afkomstig van een sterk gepigmenteerde Siciliaanse bloedsinaasappel, de Moro variëteit. Dit ingrediënt biedt een verzameling van biofenolen die synergetisch werken om vetophoping in het adipocytenweefsel tegen te gaan. Naar aanleiding van twee klinische onderzoeken, toont het product significante effecten op gewichtsverlies, met een verlaging van de BMI, taille- en heupomtrek.

Bionap presenteert kwalitatieve ingrediënten afgestemd op verschillende marktsegmenten:

Geef schoonheid een boost met RED ORANGE™ COMPLEX en ACTRISAVE™ 

Meld u aan voor een bezoek met Bionap en ontdek hoe deze innoverende ingrediënten uw formules kunnen transformeren tijdens ons klantenbezoek.