Naar overzicht

IMCD Benelux BV behoudt goud

Met trots delen wij dat IMCD Benelux BV de gouden EcoVadis medaile heeft behouden voor de duurzaamheidsinitiatieven. Het is een bevestiging voor de continue ontwikkeling van onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid.

IMCD Benelux Ecovadis Gold Medal

EcoVadis is een platform dat transparantie en duurzaamheid bevordert in de wereldwijde toeleveringsketen. Het is tevens een dienstverlener voor de Together for Sustainability (TfS) Assesments, die worden uitgevoerd via het beveiligde online platform. In samenwerking met EcoVadis wil TfS een wereldwijd auditprogramma ontwikelen en implementeren, met behulp van vastgestelde criteria om duurzame praktijken binnen de toeleveringsketens van de chemische industrie te beoordelen en te verbeteren.


EcoVadis Gold betekent dat we tot de top 5% behoren van alle bedrijven in onze branche. We danken het team, en vooral collega's Cleo Bout en Wim Vermeylen voor hun harde werk.


Om een bijdrage te leveren aan het versterken van de natuur en om de afronding van het assessment te vieren, is er in samenwerking met One Tree Planted een boom geplant.