Naar overzicht

Nieuwe PFAS-vrije waterafstotende formulering: de ultieme duurzame oplossing voor een effectieve en veilige spray

IMCD en Wacker onthullen met trots de nieuwste PFAS-vrije waterafstotende formulering. Vraag nu uw monster aan voor ultieme bescherming.

Tijdens Sepawa 2023 heeft IMCD Homecare and I&I de bezoekers kennis laten maken met innovatieve en duurzame formuleringen, ontwikkeld in de technische laboratoria van IMCD. We zijn trots om na alle studies en experimenten onze nieuwste innovatie in samenwerking met Wacker te kunnen delen: PFAS-vrije waterafstotende formulering.

Deze formulering is onder andere beschikbaar in spray- of spuitbusvorm en kan op maat worden gemaakt voor diverse industrieën, waaronder textiel, schoenen, lassen en kunststoffen. Stoffen die zijn behandeld met deze formulering laten een significante verbetering zien in functionaliteit, waardoor ze zeer geschikt zijn voor gebruik in verschillende omgevingen en toepassingen.   

Het onderzoek heeft aangetoond dat stoffen behandeld met deze impregnatie unieke voordelen laat zien:

Complete bescherming tegen water, zodat uw producten droog en beschermd blijven

Onze nieuwste waterafstotende formulering maakt deel uit van de Sustainable Fabric Care Kit: oplossingen op maat om duurzaamheid van wasformules te verbeteren

PFAS-vrij Rain Repellent

Dankzij uitgebreide studies heeft ons team de Water-Based Rain Repellent ontwikkeld. Deze verbeterde oplossing bevat geen PFAS, drijfgassen en ontvlambare labels en biedt een duurzame toepassing die beschermt tegen vocht en waterige grond.

25ml Ultra Concentraat Wasmiddel

Gebaseerd op conventionele oppervlakteactieve stoffen zoals SLS, SLES en FAEO, en maakt gebruik van hoogontwikkelde enzymen van IFF.

25ml EO-vrij Ultra Concentraat wasmiddel

Met de toevoeging van Methyl Oleoyl Taurate en AP hebben we de formulering EO-vrij gemaakt. Met uitzondering van APG zijn alle andere oppervlakteactieve stoffen watervrij.