Naar overzicht

Uw stem telt voor IMCD: Draag bij aan het behoud van het Costa Ricaanse regenwoud

IMCD Benelux streeft ernaar de hoogste kwaliteit van klantenservice te bieden en de klantervaring voortdurend te verbeteren.

Om onze huidige klanttevredenheid te meten en verbeteringen vast te stellen, lanceren we ons eerste externe klanttevredenheidsonderzoek. We zijn er trots op samen te werken met Markteffect, een toonaangevend full-service marktonderzoeksbureau, om de vertrouwelijkheid en anonimiteit van onze klanten te garanderen. Met dit onderzoek hopen we meer inzicht te krijgen in de behoeften en verwachtingen van onze klanten, zodat we beter aan hun eisen kunnen voldoen en langdurige relaties kunnen opbouwen. 

Bij IMCD Benelux ondernemen we actie om ons milieu te beschermen en het behoud van de biodiversiteit te bevorderen. Voor elke 10 ingevulde klantenenquêtes adopteren wij daarom 1m² regenwoud in Costa Rica met AdoptRainforest. Onze adoptie van het bos helpt bij het beschermen van bestaande bomen en het planten van nieuwe. Tegelijkertijd draagt dit ook bij aan een betere toekomst van de lokale bevolking. 

We zijn er trots op om aan dit project deel te nemen en geloven dat onze klanten een verschil kunnen maken door zoveel mogelijk enquêtes in te vullen. 

 

Accepteer third-party cookies om de video af te spelen

Zet hieronder third-party cookies aan. Je keuze word opgeslagen en de pagina zal niet verversen.

Uitgeschakeld

Ingeschakeld