Beauty & Personal Care
FANCOL POLYISO 800-CG acts as a waterproofing agent. It enhances shine when used in decorative cosmetic formulations. It can be used as a substitute for Mineral Oil.
FANCOL POLYISO 800-CG
Door: Elementis Specialities INC


Technische omschrijving van FANCOL POLYISO 800-CG

INCI naam
Hydrogenated Polyisobutene
Productnummer:
470636
Meeteenheid
-

Product Documents

Wil je meer lezen over FANCOL POLYISO 800-CG?

Volledige toegang betekent ook:

Uw persoonlijke accountmanager

Productdocumentatie

Productondersteuning

Overzicht van productrelaties

Betekenisvolle inzichten van onze experts

Bestelling plaatsen en volg bestelling

Hallo! Hoe kan ik u helpen?

FANCOL POLYISO 800-CG - Elementis Specialities INC | IMCD Netherlands