Business Groep

Advanced Materials

Bij IMCD Advanced Materials werken we samen met onze partners om de grenzen van de materiaalwetenschap te verleggen en nieuwe innovaties voor de industrie te ontwikkelen.

Verleg de grenzen

Bij alles wat we doen bij IMCD Advanced Materials, houden we nooit op met ons af te vragen: "What's next?". Het is onze passie om de oplossingen van de toekomst te vinden - van het uitgebreide mondiale niveau tot de kleinste lokale schaal.

Elke dag bedenken we nieuwe oplossingen en verleggen we grenzen voor de industrie.

Ons team van experts ondersteunt de ontwikkeling van de innovatieve oplossingen die u nodig hebt om uw producten op de markt te differentiëren.

Our team of experts supports the development of the innovative solutions you need to differentiate your products on the market.

At IMCD Advanced Materials we offer an extensive range of high-quality products sourced through long-term collaborations with world-leading principals such as functional additives, speciality compounds, adhesive solutions or advanced composites, we offer different products to serve customers in compounding, converter, composites, rubber and PUR industries globally.


We are highly experienced in overcoming formulation challenges and ensuring smooth, efficient and safe production processes. Leveraging our unrivalled technical expertise, broad product portfolio and application know-how, we work side-by-side with you to create the right solution to differentiate your innovation.

 

IMCD Advanced Materials biedt een breed scala aan hoogwaardige producten die afkomstig zijn uit langlopende samenwerkingen met toonaangevende leveranciers wereldwijd. Ons assortiment omvat functionele additieven, speciale compounds, lijmoplossingen en geavanceerde composieten om klanten wereldwijd in de compounding-, converter-, composieten-, rubber- en PUR-industrie van dienst te zijn.


Onze ervaren experts helpen u graag bij het ontwikkelen van nieuwe formuleringen en zorgen voor vlotte, efficiënte en veilige productieprocessen. Met onze ongeëvenaarde technische expertise, brede productportfolio en toepassingskennis werken we nauw samen met u om de juiste oplossing te vinden en uw innovatie te onderscheiden.

Bij IMCD Advanced Materials omarmen we het onbekende en zijn wij continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Samen kunnen we innovatie stimuleren en de beste oplossingen op de markt ontwikkelen. Wij zijn er klaar voor wanneer u dat bent. Neem vandaag nog contact met ons op.

Ontdek onze Benelux Advanced Materials expertise

Ons team van verkoopexperts staat klaar om al onze klanten in de Benelux te helpen, groot en klein, lokaal of wereldwijd. Of u nu aan spuitgieten, extruderen of compounderen doet, wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste materialen om te groeien en te bloeien. Met onze gespecialiseerde oplossingen voor de gezondheidszorg, de automobielindustrie en tal van andere sectoren hebben we zeker de juiste opties om u te helpen innoveren.

Dankzij onze sterke partnerschappen met de beste leveranciers hebben wij toegang tot een breed scala aan additieven voor speciale polymeren en polymeeroplossingen.

Neem vandaag nog contact met ons op of bekijk ons MyIMCD-portaal om te zien hoe onze oplossingen u kunnen helpen om u te onderscheiden en te innoveren.


"In de huidige bijzondere periode zijn wij de eerste keuze als distributie partner voor onze zeer gewaardeerde klanten en levernaciers."

Franky Meeremans

Business Unit Manager, Advanced Materials Benelux

Wij staan voor u klaar.

Ik wil graag ...