Business Group

Pharmaceuticals

At IMCD Pharmaceuticals, we support customers around the world to contribute to a healthier future for people and the planet.

Hoogwaardige speciale chemicaliën en ingrediënten voor de farmaceutische industrie

Met wereldwijd meer dan 250 verkoop- en marketingdeskundigen en zes gespecialiseerde farmaceutische technische centra, ondersteunt IMCD haar klanten en partners gedurende het gehele productontwikkelingsproces. Vanaf de synthese van het actieve ingrediënt tot de formulering met hoogwaardige functionele hulpstoffen, streven wij naar de meest optimale einddoseringsvorm.

Accepteer third-party cookies om de video af te spelen

Zet hieronder third-party cookies aan. Je keuze word opgeslagen en de pagina zal niet verversen.

Uitgeschakeld

Ingeschakeld

Samen innoveren wij voor een gezonde wereld. 

Onze technische experts zijn goed op de hoogte van markttrends en bieden deskundig formuleringadvies en ondersteuning om aan uw eisen te voldoen. Wij hebben ongeëvenaarde technische expertise op het gebied van prestaties en functionaliteit van hulpstoffen, en bieden ondersteuning bij regelgeving en kwaliteit. Dit betekent dat wij bij elke stap toegevoegde waarde bieden.


Ons productportfolio omvat hoogwaardige actieve ingrediënten en functionele hulpstoffen voor verschillende markten, zoals de farmaceutische, nutraceutische, agrochemische, biofarmaceutische en gereguleerde synthesemarkten.

Bent u klaar voor een gezondere toekomst? Neem vandaag nog contact met ons op.

 

Ongeëvenaarde Expertise

 

IMCD Pharmaceuticals is uw partner voor ingrediënten in farmaceutische en nutraceutische formules, agrochemicaliën, biotech en gereguleerde synthese. Met ons toegewijde en gepassioneerde team bieden wij ongeëvenaarde expertise en diensten om u te helpen uw bedrijf te laten groeien.Dankzij onze sterke partnerschappen met de beste leveranciers zijn wij in staat u de juiste producten aan te bieden om uw doelen te bereiken. Onze productportefeuille omvat hulpstoffen, actieve farmaceutische ingrediënten (API's), belangrijke organische verbindingen, oplosmiddelen en meer die nodig zijn voor de synthese.

Ons eigen Technical Application Lab, gevestigd in Keulen met moderne kleinschalige productiemogelijkheden, stelt ons in staat om hands-on formulering, technische workshops en trainingen, en individuele ondersteuning te bieden.

 

Wilt u meer weten over ons productportfolio, onze diepgaande technische expertise en onze ondersteuning op het gebied van regelgeving en kwaliteit? Neem dan contact op met onze lokale experts in de Benelux. Zij helpen u graag verder.

“Wij zijn gepassioneerd over uw bedrijf! Neem contact met ons op en ontdek hoe we aan uw specifieke behoeften kunnen voldoen om uw farmaceutisch bedrijf te laten groeien.”

Rudy Sertijn

Business Unit Manager Pharmaceuticals Benelux

Wij staan voor u klaar.

Ik wil graag ...