Business GroEp

Industrial Solutions

Bij Industrial Solutions bieden wij op maat gemaakte chemische oplossingen om processen te verbeteren en onze klanten naar een hoger niveau te tillen.

Creër waarde met focus en expertise

Industrial Solutions levert commerciële en technische expertise op vier belangrijke gebieden: chemische tussenproducten, milieutechnologieën, materiaaltechnologieën en verwerkingstechnologieën.

We werken met onze partners samen om aan de unieke behoefte van de klant te voldoen.

Onze experts bouwen waarde door gerichte expertise en kansen te creëren die verder gaan dan de huidige mogelijkheden.

Our experts build value through focused expertise to create opportunities that go beyond the possible.

Als wereldleider in de verkoop, marketing en distributie van speciale chemicaliën en ingrediënten, heeft ons team een passie voor perfectie en een uitgebreide kennis van de unieke uitdagingen in alle aspecten van industriële oplossingen.

Onze brede productportfolio stelt ons in staat om toonaangevende leveringen te combineren met onze commerciële en technische expertise om speciale oplossingen te leveren die de groei van onze klanten stimuleren.

As a global leader in the sales, marketing and distribution of specialty chemicals and ingredients, our team has a passion for excellence and extensive knowledge of the unique challenges across all aspects of industrial solutions.


Our broad product portfolio allows us to combine industry-leading supplies with our commercial and technical expertise to deliver specialty solutions that drive growth for our customers.

Bij IMCD Industrial Solutions is onze aanpak anders - niet alleen vanwege onze uitgebreide marktkennis en technische expertise, maar ook vanwege de sterke banden die we hebben met onze leveranciers en klanten.

Ontdek onze Benelux Industrial Solutions Expertise
Historisch gezien hebben we ons bij IMCD Benelux met onze Industrial Solutions-activiteiten gericht op chemische tussenproducten, waarbij we onze klanten een hoogwaardig productportfolio, onze tankstationdiensten en nog veel meer bieden. 
Maar vandaag werken we samen met topleveranciers om ons productaanbod verder uit te breiden en materialen aan te bieden die aansluiten bij wereldwijde trends, zoals elektronica, hoge temperatuur bestendige, batterijen en waterbehandeling.

Neem vandaag nog contact op met onze lokale experts voor meer informatie over hoe ons team u kan helpen.
"Ons gevarieerde, hoogwaardige portfolio maakt het voor ons mogelijk om aan de behoeften van onze klanten te voldoen en hun verwachtingen te overtreffen. Bij elke stap zijn onze industriële experts er om problemen op te lossen en innovatie te cultiveren in hun productie- en fabricageprocessen."

Casper Rem

Business Unit Manager, Industrial Solutions Benelux

Wij staan voor u klaar.

Ik wil graag ...