Business GroEp

Home Care and I&I

Bij IMCD Home Care en I&I werken we samen met onze klanten en leveranciers om de prestaties van schoonmaakproducten voor thuis, zakelijk, institutioneel en industrieel gebruik te verbeteren.

Verhoog de prestaties

Wij zijn uw partner in het bevorderen van de ontwikkeling van effectieve, prestatiegedreven oplossingen. Wij gebruiken onze marktexpertise en productknowhow om te innoveren en toonaangevende oplossingen te leveren die voldoen aan uw behoeften op het gebied van duurzaamheid, efficiëntie en zuinigheid. Ons doel is om prestaties te verbeteren!

Accepteer third-party cookies om de video af te spelen

Zet hieronder third-party cookies aan. Je keuze word opgeslagen en de pagina zal niet verversen.

Uitgeschakeld

Ingeschakeld

Wat uw toepassingsgebied ook is, wij hebben de deskundigheid om u te helpen.

Ons assortiment wordt voortdurend uitgebreid om aan de laatste technische eisen en markttrends te voldoen. Klanten die op zoek zijn naar kiem- en vetvrije oppervlakken, ontsmette ruimtes en apparatuur, zacht en brandschoon wasgoed, sprankelende glazen en vaatwerk, of geconditioneerde en gewaxte vloeren en auto's, weten dat wij hen kunnen helpen.


Onze deskundigheid op het gebied van toepassingen en regelgeving, toegewijde technische centra die ter plekke prestatietests uitvoeren, en ongeëvenaarde kennis van de industrie en relaties stellen ons in staat om de prestaties van al onze partners te verbeteren.


Bij IMCD Home Care en I&I maken we gebruik van onze deskundigheid op het gebied van regelgeving, onze kennis van toepassingen en onze ongeëvenaarde relaties met toonaangevende fabrikanten om de prestaties van uw oplossingen te verbeteren.

Home Care en I&I levert hoogwaardige ingrediënten die consistente resultaten opleveren, duurzame oplossingen bieden en zorgen voor betere gebruikskosten dankzij prestatieverbeterende producten.

Ontdek onze Benelux Home Care en I&I expertise

IMCD Benelux is er trots op om uw voorkeurspartner te zijn voor de Home Care en I&I sector.


Onze lokale marktkennis in combinatie met onze technische expertise stelt ons in staat u te helpen oplossingen te vinden voor uw meest urgente behoeften om de reinigingsprestaties en het welzijn binnen en buiten het huis te verbeteren.

Onze uitgebreide productportefeuille van toonaangevende leveranciers omvat enzymen, oppervlakteactieve stoffen, biociden, chelaten, bouwstoffen, reologiemodificatoren, oplosmiddelen en functionele additieven.

Neem vandaag nog contact op met onze lokale expert of ga naar MyIMCD om te ontdekken hoe onze producten en oplossingen u kunnen helpen uw activiteiten op het gebied van thuiszorg en I&I te innoveren en te laten groeien.
"Wij zijn er als uw value-adding en lokale partner voor alle vragen en uitdagingen rond uw Home Care en I&I business in de Benelux."

Josefin Lannefors

Business Unit Manager, Home Care and I&I Benelux

Wij staan voor u klaar.

Ik wil graag ...