Business Groep

Coatings & Construction

IMCD Coatings & Construction biedt gespecialiseerde grondstoffen om de prestaties te verbeteren, de duurzaamheid te verhogen en kleur toe te voegen aan verven, coatings, bouw, kleefstoffen, drukinkten, textiel- en papierformules.

Think Coatings & Construction. Think IMCD.

We’re driving formulation evolution by providing our customers with innovative thinking, and customised solutions using our technical expertise and comprehensive portfolio of additives, functional fillers, pigments, resins and speciality solvents.

Als je denkt aan Coatings & Constructie, denk je aan IMCD.

Wij stimuleren de evolutie van formules door onze klanten te voorzien van innovatief denkwerk en op maat gemaakte oplossingen, dit doen we met behulp van onze technische expertise en ons uitgebreide portfolio van additieven, functionele vulstoffen, pigmenten, harsen en speciale oplosmiddelen.

Accepteer third-party cookies om de video af te spelen

Zet hieronder third-party cookies aan. Je keuze word opgeslagen en de pagina zal niet verversen.

Uitgeschakeld

Ingeschakeld

Wat uw toepassingsgebied ook is, wij hebben de formuleringsexpert om u te helpen.

Wat uw toepassingsgebied ook is, wij hebben de formuleringsexpert om u te helpen.

Ons ervaren team van product-, formulerings- en verkoopexperts anticipeert op toekomstige behoeften en gebruikt deze kennis om waardevolle oplossingen voor onze klanten te vinden. Met een wereldwijd netwerk, lokale marktinzichten en een diepgaand technisch inzicht beschikken wij over de ideeën en expertise om u te ondersteunen bij de ontwikkeling van de toekomstgerichte innovaties van morgen.
 
Voor onze klanten zijn productprestaties en het voldoen aan marktbehoeften topprioriteiten. Daarom gaan wij langetermijnpartnerschappen aan met 's werelds grootste leveranciers om een gevarieerd en innovatief portfolio van additieven, functionele vulstoffen, pigmenten, harsen en speciale oplosmiddelen aan te bieden.

IMCD Coatings & Construction beschikt over de juiste grondstoffen en knowhow om u de beste oplossing te bieden

Ons ervaren team van product-, formulerings- en verkoopexperts anticipeert op toekomstige behoeften en gebruikt deze kennis om waardevolle oplossingen voor onze klanten te vinden. Met een wereldwijd netwerk, lokale marktinzichten en een diepgaand technisch inzicht beschikken wij over de ideeën en expertise om u te ondersteunen bij de ontwikkeling van de toekomstgerichte innovaties van morgen.


Voor onze klanten zijn productprestaties en het voldoen aan marktbehoeften topprioriteiten. Daarom gaan wij langetermijnpartnerschappen aan met 's werelds grootste leveranciers om een gevarieerd en innovatief portfolio van additieven, functionele vulstoffen, pigmenten, harsen, en speciale oplosmiddelen aan te bieden.

 

IMCD Coatings & Construction beschikt over de juiste grondstoffen en knowhow om u de beste oplossing te bieden.

Bij IMCD Coatings & Construction richten we ons op het leveren van toekomstgerichte en duurzame oplossingen die van vitaal belang zijn voor de markt, de consument en de samenleving. Of u nu technische ondersteuning, formuleringsexpertise of begeleiding bij regelgeving nodig hebt, neem vandaag nog contact met ons op.

Ontdek onze Benelux Coatings & Construction expertise
Met onze 6 verkoopexperts in de Benelux adviseren wij onze klanten graag in decoratieve verven, industriële coatings, de bouw, kleefstoffen en textieltoepassingen. Wij ondersteunen bij het ontwikkelen van nieuwe of het verbeteren van bestaande formuleringen. Dankzij ons sterke technische team kunnen wij rekenen op diepgaande formuleringsexpertise en een uitgebreide kennis van grondstoffen.

Wij bieden een uitgebreid portfolio van speciale chemicaliën van onze beste leveranciers. 

Wij bieden een uitgebreid portfolio van speciale chemicaliën van onze beste leveranciers. 

Neem gerust contact met ons op of woon een van onze trainingen of evenementen bij. Kom meer te weten over onze laboratoriumcapaciteiten of blader door ons MyIMCD-portaal om de producten te vinden die het best bij u passen.
"Het omzetten van productprestaties en formuleringsexpertise in toegevoegde waarde voor de klant is onze passie."

Casper Rem

Business Unit Manager Coatings & Construction Benelux

How can we help you?

I am looking for …