Carrière

Voeg Element [E] toe aan uw dagelijkse formule.

Welkom op onze carrièrepagina. De Element E is de X-factor van ons bedrijf, en als het in jou zit, nodigen we je uit om het samen met ons te verkennen. Ons Element E staat voor Ondernemerschap en voor Werknemer. Het is de cruciale factor die ervoor zorgt dat uw ambitieuze doelstellingen zich verbinden met onze markten, innovatieve oplossingen en gedurfde toekomstvisies. Bij IMCD is het aan jou om innovatie te verkennen, te stimuleren en een wereld van commerciële, operationele en duurzame kansen te creëren.
Voeg Element [E] toe aan uw dagelijkse formule.

Onze cultuur
Cultuur en waarden zijn belangrijk voor ons. Ze zijn nodig om gedrag en beslissingen van managers en medewerkers in een gewenste richting en op een bepaalde manier te sturen. Onze bedrijfsstrategie is zeer stabiel en duidelijk geweest, zodat onze mensen weten in welke richting we het bedrijf willen bewegen. In een ondernemend bedrijf als IMCD, waar de vrijheid om te handelen cruciaal is,
we kunnen en willen niet simpelweg het gewenste gedrag van medewerkers in gedetailleerde handboeken vastleggen: in plaats daarvan schetsen we de principes die de besluitvorming en het gedrag sturen. Onze waarden overschrijden grenzen, talen en culturen en zijn overal en altijd hetzelfde. De gecombineerde IMCD-waarden en het gedrag van werknemers bepalen de IMCD-cultuur.

Jouw carrière bij IMCD Benelux. 

Ons succes? Dat komt door onze talentvolle collega's!

Zij geven allemaal vorm aan onze cultuur, onze waarden en ons succes. En daar zijn we trots op.

We hebben momenteel meer dan 4000 mensen in dienst in meer dan 60 landen. Als bedrijf geloven wij in het opbouwen van vertrouwen. Daarom hebben we lokale experts ter plaatse in de markten die we bedienen. Zij weten tot op de bodem waar de consument naar op zoek is, zodat we onze partners beter kunnen adviseren en helpen met hun innovaties.


Met een grensverleggende geest, passie en innovatiefvermorgen zijn onze experts altijd bezig met het ontwikkelen en formuleren van nieuwe oplossingen om aan de behoeften van onze leveranciers en klanten te voldoen.

Als bedrijf kijken we altijd vooruit. Of het nu om duurzame oplossingen gaat of door het omarmen van nieuwe digitale praktijken, we blijven voorop lopen en helpen onze partners om hetzelfde te doen.

Onze ambitie is om altijd een stap verder te gaan en met onze hoogwaardige producten, digitale diensten en duurzame oplossingen om een waardevolle bijdrage te leveren aan een betere wereld van morgen - voor iedereen.


Ondernemend. Vrijheid om te handelen. Partnerschappen. Ambitieus. Dit zijn de waarden die niet alleen ons bedrijf definiëren, maar ook onze mensen.

Digital
Wij zijn continu bezig om onze diensten te optimaliseren door middel van digitalisering, zodat wij betere ervaringen voor onze klanten kunnen creëren. Wij hebben een aantal systemen en digitale tools geïmplementeerd om onze bestaande processen te verbeteren. Deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot, het gebruik van AI en business intelligence en een klantenportaal dat 24/7 toegang biedt tot relevante product- en commerciële gegevens.
Sales & Technical
Technische expertise en commerciële gedrevenheid gaan bij IMCD hand in hand.Als technisch expert help je onze klanten met de innovaties van morgen.


Onze Account Managers volgen de trends binnen hun markt en weten in te spelen op de behoeften van de klant.


Als Customer Service of Inside Sales Representative schakel je voortdurend tussen klanten, leveranciers, magazijnen en transporteurs.


Commerciële gedrevenheid, productkennis, innovatie, technische ontwikkelingen en de beste service zijn de belangrijkste kernwaarden van het succes van IMCD.

Business Support

Als een van 's werelds grootste distributeurs van speciale chemicaliën is IMCD trots op de veiligheid en kwaliteit van onze bedrijfsactiviteiten. Wij zijn ons volledig bewust van onze verantwoordelijkheid en zorgen ervoor dat wij voldoen aan alle wettelijke verplichtingen in elke markt waar wij zaken doen, overal ter wereld.

 

 

Duurzaam
Bij IMCD zetten we ons ook in voor duurzaamheid op milieu- en sociaal gebied en willen we goede ambassadeurs zijn van het milieu en de maatschappij waarin we actief zijn. Wij brengen onze economische, ecologische en sociale behoeften met elkaar in evenwicht door de beperkte hulpbronnen van de aarde op een duurzame manier te gebruiken en tegelijkertijd de gevolgen voor het milieu tot een minimum te beperken. Het stelt ons in staat om meer te creëren met minder en om meer waarde te leveren met minder input. Duurzaamheid is geen doel op zich, maar een manier van denken en een principe waardoor wij ons moeten laten leiden.


Als je echt het verschil wilt maken en wilt werken voor een groeiend en expertise-gedreven bedrijf, dan horen we graag van je.

Natasha Dorsman

HR Advisor 

Willemijn Lijten

Willemijn Lijten

HR Manager, IMCD Nederland

Barbara Cogge

HR Manager, IMCD België

Eva Holvoet

HR Officer

IMCD Rotterdam

Wilhelminaplein 32, 3072 DE Rotterdam, The Netherlands


IMCD Mechelen

Zandvoortstraat 49, 2800 Mechelen, Belgium


IMCD Amsterdam

Herikerbergweg 240, 1101 CT Amsterdam, The Netherlands